Om prosjektet

Prosjektets overordnede mål er å utforske hvordan 360°-videoopptak og VR-teknologi kan bidra til å utvikle kvaliteten på observasjon og veiledning i høyere utdanning. Prosjektet er støttet med midler fra "Læring og utdanning for fremtiden" ved Universitet i Agder. 

Prosjektet gjennomføres i samarbeid mellom Pedagogisk Utviklingssenter (PULS), IT-avdelingens mediasenter og Institutt for Informasjonssystemer (IIS). PULS har ansvar for å fremme universitetspedagogisk kvalitet ved UiA, og å støtte og utvikle bruk av ny teknologi i undervisningssituasjoner. VR prosjektet handler nettopp om dette, og PULS stiller med både teknisk og pedagogisk kompetanse, både med tanke på praktisk gjennomføring og evaluering og forskning. Mediasenteret har fokus på å utvikle og utnytte ny teknologi, og bidrar med teknisk kompetanse i dette prosjektet. IIS har over tid vært interessert i bruk av digitale løsninger i undervisningssituasjoner, og vil også bidra til evaluering og forskning knyttet til prosjektet.

Uttestingen vil bli foretatt i forskjellige undervisningssituasjoner, i samarbeid med ulike fagmiljøer ved UiA. Prosjektet ble startet opp høsten 2018 og avsluttes oktober 2019. Mer informasjon finnes her.

Stein Erik Skaar 
Seniorrådgiver
Pedagogisk utviklingssenter
Universitetet i Agder
stein.e.skaar@uia.no

Petter Mathisen 
Dosent
Pedagogisk utviklingssenter
Universitetet i Agder
petter.mathisen@uia.no

Rolf Sigurd Løvland 
Rådgiver
IT-avdelingens mediesenter
Universitetet i Agder
rolf.s.lovland@uia.no

Øystein Sæbø 
Professor
Institutt for Informasjonssytemer
Universitetet i Agder
oystein.sabo@uia.no

Martin Gaustad
Seniorrådgiver
Pedagogisk utviklingssenter
Universitetet i Agder
martin.gaustad@uia.no 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.